neděle 1. srpna 2010

02.08.2010 - Tatarsk - jeste fotky





4 komentáře:

  1. Rebyata mi po vam skychaem silno !!!

    OdpovědětVymazat
  2. JE TO NADHERA!
    (Alespon se to tak zda, když sedim doma/v praci u PC).
    Když si tak ctu vase zážitky, zjišťuji, ze si budu muset poopravit negativni postoj k Rusakum, který mam od okupace v r.1968. Ty dny s ruskymi priznivci musely byt dost náročný. Doufam, ze jste je prezili ve zdravi (vodka, pivo atd.).
    Je jiste prijemne a povzbuzující potkat nekoho jako jste vy (Francouzka Magali). Ze jede sama; to je sila!
    Tady si dovolim kratke zamysleni. I když nad tim dnes asi nepřemyslíte (nevim, mozna ze ano), tak to co ted prozíváte silne ovlivni vase postoje a názory do budoucna. Toto je jeden z mala „pravy/spravny/jedinečný/nenahraditelny“ (nenapada mi nejvhodnejsi ekvivalent) způsobu uvedomneni si vlastní existence prostřednictvím intenzivních zazitku a prozitku, ze kterých budete cerpat pozitivni duchovni a dusevni energii po cely život. O tom jdem pevne presvedcen. A to vam lze jedine prat a taky trochu zavidet.
    Fotky opet super. Prosim vice krajiny a kdyby jste nahodou „potkali“ nejaky hrad, zamek, tvrz, klaster atd., bylo by to dokonaly.
    Jedna technicka poznamka. Vytiskl jsem prubeh vasi cesty z Googolu. Byl jsem „kritizovan“, ze to není presne. Jestli muzu pozadat, priste trochu přesneji, diky.
    Jsem v myšlenkách s vami. Buh s vami.
    Koncim provolanim: „Kdo nekouri s nami , kouri proti nam“.
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,zdravim vas z domova,fotky krasny,povidani bezvadny.Jsem rada,ze jste potkali tolik prijemnych a hodnych lidi-kdo by to byl rek?!Hani,z tebe je uplna blondyna/z Londyna-z K.Varu/,modry voci ti jen sviti. Ondreji,davej na ni fakt pozor,mas hezkou a statecnou manzelku.Obdivuju vas oba,jste fakt borci.Mama tchynka Zdenka+deda,babi a Misa.

    OdpovědětVymazat
  4. presne, krasny, z komentaru sem se uplne dojal, doopravdicky, co teprv vy

    OdpovědětVymazat