pondělí 5. července 2010

05.07.2010 - Birsk






Nazdar bazar, posilame polibeni z proslunene Baskyrie. Vsichni tu hutori tatarsky nebo bashkyrsky, takze jen co jsme se donaucili perfektne rusky, tak zas nerozumime. Jenom kratce, jsem na poste a Hanule ceka venku:
Zas sme se s mistnakama zborili, tentokrat to byla devcata v Severnoe, damy v letech nazhaveny jak vyfuk od ferrari se s nama bavit a chlastat az do noci...parada, prespali jsme u jedny z nich na dvorku ve stanu mezi kurincema. Cvili po hlavni trase na Ufu jsme jeli, ale to se nedalo, strasne uzka silnice a more kamionu s ridicema kokotama, takze smer Jekaterinburg sme nabrali pres maly vesnicky a mesta a kopce...Tedy jsme v Bashkyrii a je to tu hodne pekny, je to neco mezi Texaskejma ropnejma nahornima plosinama a sumavou :-)
Pocasi se mirne zlepcilo a my jedem dal, v Jekaterinburgu bysme meli byt cirka za tejden a tam nas ceka (snad) ubytko zas zadarmi v Park Inn hotelu (k nalezeni pres sajtu Raddisson Sas - nebo jak se to jmenuje).
Takze zdur, vsem diky za prispevky, Polon tebe pak az prijedu skasnu za kazdej nas prispevek o 20 kacek, slevu na predplatny nevedem, a naskledanou za tejden v Jekataci...

Vasi O+H

1 komentář:

  1. ...ta v tom pruhovanym, po tve pravici, je moc sympaticka. nedal by si mi pls na ni cislo? dik

    OdpovědětVymazat