pondělí 17. května 2010

17.05.2010 - Mykolajev






Zdravime od Cernyho more, z Mykolajevu. Od Karpat se zmenilo to, ze kopce ubyly, ale pribyl vitr, samo ze fouka proti, nebo z boku, nikdy do zad.
Koho zajima trasa, tak z Cernivci jsme jeli pres: Ivanivci (kde mistni boss Vasja balil Hanku), Novodnestrovsk (tam jsme se koupali v Dnestru), nejakou prdel (kde nas meli mistnaci za parasutisty), Mogylev Podolsky (tam nas bratr Rus chtel pouzit na vecerni saslik, odolali jsme, misto toho jsme se koukli pres reku na moldavskou stran), Vapnjarku (tam od mistniho ajznbonaka mame jako darek moc hezky fotky koleji a vyhybek), Baltu (kde se nestalo nic az na to, ze jsem byl nucen pouzit zachod tureckeho typu a to ja nerad), Ananev (kde mely byt 2 hotely a nebyl ani jeden), Berezivku (kde bylo tuze blaze v hotelu Selena).
Zatim zadnej problem s mistnakama, uradama ani policajtama nebyl, problemy byly technicke (stavkoval varic – uz OK, 2 x defekt, jeden plast na maderu, jedna pichla karimatka) a organizacne spravni (vykouril jsem Hance posledni cigo urceny k ranni kavicce, v jedny prdeli jsem si dal tri piva misto dvou a Hanka mi furt nadava, kde mam zapalovac, pritom ho ma v kapse).
Uz mame svoje znacky: ciga Prima Luks, pivo Cernigivske, kvas Taras a bombony Casanova.
Pristi zapis bude asi z Alusty, kde by mel bejt Radisson SAS zadara a my uz bysme meli bejt celi osmahli a prevykoupany z Cernyho more (teda aspon Hanka, ja tam nevlezu, nejsem magor...)
Vasi O+H
Jo a hotel, kde jsme v Mykolajevu ma souradnice: N48stupnu 58,130minut / E 31stupnu 59,341minut

3 komentáře:

  1. No Hanko! jaktoze mas jeste vlasy??!! Rikala si za Kosicema!

    OdpovědětVymazat
  2. jen kratkej dotaz, jestli Cernigivske taky rulez? tady to delaji skoro vsechny...

    OdpovědětVymazat
  3. zdravim, myslim na Vas, stale sleduju prstem na mape a drzte se !!!!
    pusu holandskou posila Jarma

    OdpovědětVymazat