středa 30. června 2010

30.06.2010 - 20 km pred Buguruslanem na pocte






Vazeni zdravime z rozpalenyho ruska...
je tu moc pekny leto, 40 ve stinu,opaluje to uplne samo, ani k mori nemusime, ptackove nezpivaj, pac v tom krasne vyhratem vzduchu to ani nejde - jaky bozsky klid,nemusime se myt, protoze to nema cenu - misto promarneneho casu ve sprse se venujeme povalecstvi po hospodach a barech u silnice mezi louzema asfaltu a kamionakama - prima chlapikama.
Jinak se to da napsat taky tak, ze vic nahovno to snad ani bejt nemuze, teda aspon to platilo do vcera, dneska se mirne ochladilo, snad se blejska na lepci casy.

Od posledka jsme projeli Pugacev, pak smer na Samaru, obchvatem pres Klinsky (nebo tak nejak) a mirime na Buguruslan a pak na hlavni silnici mezi Samarou a Ufou.

Nove navazane znamosti: v Balakovu sme se podruzili s bajkerama Misou a Ivanem (konecne, to byl snad prvni Ivan v Rusku), kteri nas podarovali plastema a stravili s nami moc hezke odpoledne v pratelskem duchu, pak v Pugacove nas pozvala banda lidi v cele s lejdy karneval Firjozou (strasne po mne jela kdyz se nadrala :-) do vesnickyho domku k rodine Morozu - Dima, Lada, Zena a Lera - tam se o nas moc hezky starali, v bane (saune) jsme u nich byli, v rece Irgis u jejich domku jsme se koupali, byla to naprosta BOMBAAAAA!!!!

Takze jak minule: lidi furt supr, alkoholici asi vymreli (nebo jsou v tomhle vedru schovany ve sklepich), kamionaky uz skoro milujem, pocasi do vcera nahovno, jsme z toho moc unaveny uz...a nevime jak si odpocinout (zkouseli sme motel, ale v pokoji nebyla klimoska, takze sme se zas moc nevyspali - proste odpocinout si nejde nikdy a nikde). Snad se to zlepci.

A pac vsem novejm kamaradum jsme dali odkaz na tudle SAJTU, tak sem samo musime prdnout taky jejich fotky, aby se mohli podivat, jak jsou slavny...

Majte se tam doma hezky a drzte palce.

Vasi KURVA UZ SPOLU MANDZELE CELEJ JEDEN ROK ondrej a hanka

5 komentářů:

  1. ...to dycky ctu jednim dechem!

    OdpovědětVymazat
  2. ...ty voe, koukal sem do mapy a jedete kolem Buzuluku!! pres ten to urcite vemte, tam je to prej paradni!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Chtel bych touto cestou vyjadrit spokojenost nad cetnosti a pravidelnosti vaseho prispivani. Pomalu si zvykam na novy rozvrh svych oblibenych periodik: pondeli-Respekt, ctvrtek-Reflex, streda-Ulan Shulan.
    PS: Hele, budem za 14 dni malovat, nechcete se na skok stavit?

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj manzele H+O,opet krasny fotky a povidani.Preju vam,abyste i nadale potkavali tak hodny lidi a samozrejme mnohem lepsi pocasi.Vsichni doma na vas myslime a sledujeme bedlive vase dobrodruzne cestovani.JSTE BORCI!!! mamka tchynka Zdenka,Misa a prarodice Bartosovi.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojte, když koukáme na mapu, je to až neuvěřitelný, že jste už skoro na Uralu. Plánujete taky pár dní oddych nebo jste tak rozjetý, že to nejde zastavit? Přejeme chladnější a oblačný počasí s větrem v zádech. A fotky jsou moc zajímavý, těšíme se na další. M+J

    OdpovědětVymazat