neděle 29. května 2011

29.5.2011 – Lobby hotelu Ambassador, Paris












Vazeni a mili sledovatele naseho 13ti mesicniho poznavani zemegule: Je hotovo, doslapano a dopsano. Posledni zapisek, tento, z kulturni civilizace francouzske, jest rozluckovy. Radi jsme Vam podavali prubezne zpravy ze sveta, z ukrajinskych hvozdu, ruskych sibirskych rovin, mongolskych stepi, indoneske jungle, malajskych cajovych plantazi, thaiskych plazi, zelandskych sadu a cookovo ostrovnich lagun, radi jsme vam byli obrazo textovym pruvodcem.

Dneska byste nas skoro nepoznali: prvni den v Parizi byly navstiveny butiky pro nakup hadru: v nasem cyklisticko sadarskym outfitu se po Montmartru chodit proste neda. Jsou z nas po roce kulturne vypadajici bytosti v riflich a novych trickach, uzivajici si prochajdu po meste plnym krasnejch baraku postavenejch strasne davno z kamene a z cihel, cucajici kafe a pivo v kavarne na Boulevard de Rochechouart. Jsme nadseny a moc se nam tu v evrope libi. A ted uz musime koncit, protoze nam za hodinu jede co? Protoze nam za hodinu jede bus, vole! ....do ceskoslovenska!!!

Tesime se na Vas. Vasi O+H

P.S.: V Kaikoure jsme videli desitky tulenu. Za Kaikourou hezky more se sutrama a klikatici se silnici. Pak par kopcu a rovinu. Az do Christchurche – nasi posledni destinace. Kola se prodaly v kempu 3 km od letiste, paradoxne za vic, nez co jsme dostali za nase svetobeznicky stroje v Ulanu. Divnej svet...

Žádné komentáře:

Okomentovat