pondělí 2. května 2011

pozdrav z prochcany motueky







Vazeni a drazi, kola jsme nakonec zvladli a co vic: z welingtonu jsme jeli uz jen dva dny a to nadhernym severem jizniho ostrova. Je to tu jak v jinym state, misto zelenych plani s ovcema jsou tu hory a ptaci a more a fura volnyho mista k prespani vecer, ploty jsou tu pomalu.
Takze hura, prvni cast na kolech se povedla a ted uz zas makame. Na jabkach. A prsi. A mozna bude prset tejden. Takze nic moc, ale bydlime v placenym domecku u sadu s docela fajn lidma, muzem kourit pod strechou, kdyz prsi, varit si v troube, nebo na sporaku a spat na matracich na zemi. Je to proste LUXUS. K tomu mame moznost si na posledni chvili prilepsit par dolarama, to taky neni k zahozeni a tak tu budem asi tak dva tejdny - povede-li se.
Pak menime nas skvostnej a detailni plan: do Christu pojedem kratsi variantou pres Reefton a Arthurovo sedlo. Zapadniho pobrezi se po destich a vetrech okolo Wellingtonu zaciname v zimni dobe bat. A taky uz nebude moc casu, protoze: 26.5. nam to uz konecne leti do evropy...tak brzo navi.
Vasi O+H

1 komentář: